Chovatelská stanice Černobílá elegance

Portugalský vodní pes / Portuguese water dog

Poslední novinky

6.1.2024

Do naší chovatelské stanice přibyly dva přírůstky...Asonny From Elegance a O Jingle Bell Lago Di Fortuna. Obě se zúčastnily několika výstav se super výsledky. Celý text zde...


25.10. 2023

VRH "R" Pandičce a Lambovi se 28.6.2023 narodila překrásná, zdravá štěňátka. 6 kluků a 5 holčiček.....Více zde...


3.4. 2022

VRH "Q" 3.4.2022.....Více zde...


24.5. 2021

VRH "P" 24.5.2021.....Více zde...


23.5. 2021

VRH "O" 23.5.2021.....Více zde...


2.2.2020

Den 2. DUOCACIB - BRNO.....Celý text zde...


1.2. 2020

Dnes krásný den .....DUOCACIB BRNO.....Celý text zde...


12.1.2020

Tak mě ti mojí kámoši říkali, že jsem nějaká moc hodná.... moc jsem to nechápala, protože mám ty dva, .....Celý text zde...


11.1.2020

Hanácká národní výstava psů: 11.1.2020:.....Celý text zde...


3.1. 2020

Právě mě přišlo krásné PF. JAGUAR Černobílá Elegance má na kontě další šampionát.....Celý text zde...


28.11.2019

Medynce začaly padat zuby, už máme tři nové perličky..... přestala tak nějak poslouchat a dělá si, co uzná sama za vhodné.... .....Celý text zde...


4.11. 2019

Že je Mercedes šikovná, o tom není pochyb ....(3 měsíce).....Celý text zde...


16.11. 2019

Ranní procházka s vnukem......Celý text zde...


13.10.2019

Tak takhle si tady žijeme.... / Mercedes Černobílá Elegance / S miskou na vodu hrajeme hokej, někdy si ji pleteme s bazénem... .....Celý text zde...


23.9.2019

Představuji našeho nového člena rodiny.... malou, Velkou Mercedes......Celý text zde...


8.9.2019

V týdnu jsem si udělala fantastický holandský řízek....:-) Chtěla jsem si ho náležitě vychutnat, sundala jsem škrtící díl prádla a dala za sebe na židli... .....Celý text zde...


8.9.2019

To je tak, když jeden sedí u pc a to jedno hov..., co tam je, chce uklidit až potom.... .....Celý text zde...

 

Číst dál...

Novinky 2013

5.10 2013
MEZINÁRODNÍ VÝSTAVA PSŮ ČESKÉ BUDĚJOVICE

Mám opravdu radost z našich potomků.

  • CANNY ČERNOBÍLÁ ELEGANCE: V1, CAC, CACIB, BOB
  • Náš mlaďoch Fin AZUELADO GLARIKA: V1, CAJC, BOJ

 


 

13.-15.9.2013
Sraz portíků z Černobílé Elegance horská chata Arnika.


 

7.9. 2013
NVP BRNO

V sobotu byl krásný, sluníčkový den. Snad žádná výstava by se neobešla bez ranních malých zmatků, ale to k tomu patří.....Pořadatelé nám změnili rozhodčího a náš kruh posuzoval pan Tibor Havelka. Všichni okolo byli trošku nervózní, protože pan rozhodčí je velmi přísný, což já osobně mám ráda a s napětím jsem čekala na jeho posouzení. Hlavně jak posoudí našeho benjamínka Fina. V mezičase jsme se se svými přáteli kočkovali a hodně nasmáli.

Přijela za námi i Ivetka s "malým" velkým Espinkem. Musím se jí omluvit, že jsem se jí dostatečně nevěnovala, ale za týden na srazu si to vynahradíme. A teď k výsledkům: Černobílá Elegance opět bodovala :-)

  • Tř. dorostu: náš benjamínek Fineček / Azuelado Glarika/ VN 1, bohužel na této výstavě nebyl vypsán závěrečný kruh pro dorost.
  • Mezitřída : Canny Černobílá Elegance V1, CAC, Národní vítěz, BOB, BIG 3
  • Tř. šampionů : Arleta Černobílá Elegance V1, CAC, Národní vítěz

Všichni měli ideální posudek, typičtí představitelé plemene :-) Velká gratulace rodině Mazourové a Hlavicové. Poděkování Oldovi za asistenci a všem, kdo nám fandili za podporu.
Večer pro nás Mazourovi uspořádali oslavu. Vypilo se spousta šampusu a snědlo spousta lahůdek. Bylo to velmi příjemné zakončení výstavního dne a otevření Cannoušovy kariéry.

Milí přátelé, těším se za týden na shledanou. Zůstaňte nám věrni. Pá pá


 

29.6. 2013
Mezinárodní výstava psů Brno


V březnu se naše smečka rozrostla o nového pejska Azuelado Glarika " Fin". Byl to dlouhý příběh, který skončil tak, že se v mé náruči tulilo milé štěňátko. Dnes je mu 6 měsíců, tak jsem ho přihlásila na výstavu do třídy dorostu. Obavy z tolika psů a lidí nebyly na místě, Fin si počínal jako starý profík....

Celý den se vyvedl, počasí super a ve výstavních kruzích Černobílá Elegance nezklamala.

  • Arleta Černobílá Elegance: třída šampionů - V1, CAC, CACIB, BOB a třešinka na dortu BIG 5
  • Credo Černobílá elegance: třída otevřená - V1, CAC, CACIB
  • Colby Černobílá Elegance - třída mladých - VD1 bohužel jeho majitelé velmi podcenili úpravu srsti a i tak pro svoje kvality byl ohodnocen známkou velmi dobrou. Je to velká škoda, že mu nebyl zadán titul, protože je to překrásný pes, ale bohužel, jeho srst byla jedna velká plst....Z toho se ale nestřílí, Colby má vše před sebou.

No, a náš benjamínek Azuelado Glarika: třída dorostu - VN1 a třešinka na dortu 2. nejkrásnější pes výstavního dne.

Chtěla bych moc poděkovat a pogratulovat všem majitelům našich pejsků a popřát mnoho dalších úspěchů. Jsem na vás pyšná. A nejen na ty výstavní, ale i na většinu těch, kteří na výstavy nechodí.

Ještě chci moc a moc poděkovat Milči Hlavicové za krásné povídání na Facebooku. Milčo, děkuji, je to moc pěkné. V neposlední řadě patří poděkování Ivetce a Espinkovi, že nás také přišli podpořit a prostě všem děkuji. Je to moc milé, že máme okolo sebe přátelé.


 

8.4.2013

O víkendu nás navštívilo 6 rodin. Spousta lidí, pejsků, dětí...Bylo hodně veselo. Přijeli i Perničtí se 7 měsíčním Dodgem. Ti blbli s Donaldem a Finem venku. Aimeé se moc zapojovat nechtěla....klukama opovrhovala....dáma od malička. A v pokoli kolečko sedících, kde se uprostřed batolila štěňátka. JJ těžký výběr, když jsou všechna stejná...Nakonec měl už ale každý to svoje miminko v náručí a myslím, že si to užívali. Pro mě to byl krásný pocit i pohled. Všem moc děkuji za pěkné dárečky. Miminka vám budu hýčkat jak nejlépe dovedu a věřím, že vám budou těmi nejlepšími kamarády. Hezké dny přeji všem.


 

5.1.2013
NVP BRNO


Pro naše nové mladé začala dnešním dnem jejich výstavní kariéra.
Začali ji velmi úspěšně, z čehož má moje chovatelská stanice velkou radost.

Tř.mladých:

  • CREDO ČERNOBÍLÁ ELEGANCE V1, CAJC, BOJ, BOB
  • CANNY ČERNOBÍLÁ ELEGANCE V2

Naše zkušené holky se také nenechaly zahanbit a ostatně jako vždy bodovaly.

Mezitřída:

  • BRILL ČERNOBÍLÁ ELEGANCE V1, CAC


Tř.otevřená:

  • ARLETA ČERNOBÍLÁ ELEGANCE V1, CAC, Národní vítěz


Všem bufanům a jejich majitelům gratuluji a přeji mnoho úspěchů na dalších výstavách.



2. a 3.2 2013
MVP DUOCACIB BRNO


Jako vždy, byl to vyčerpávající víkend pro všechny. Smekám před všemi pejsky a jejich majiteli na celé výstavě. Víte, diváci si to neuvědomují, ale věřte, že pro všechny vystavovatele a všechny ty lidičky, bez kterých by to vůbec nebylo, je to velmi náročné. Na výstavě bylo posouzeno více jak 8000 psů a to už je slušná účast. Ikdyž bylo trochu zmatků, myslím, že nakonec se to všechno zvládlo. Musíme si uvědomit, že připravit takovou výstavu není nic jednoduchého a těch pár drobnějších problémů k tomu snad patří. S menší pauzou jezdím po výstavách více jak 30 let a pokaždé na něco nadávám, ale pokaždé se těším, pokaždé nemohu dospat / někdy v uvozovkách / a pokaždé se mi před vstupem do kruhu chvěje žaludek.

Prostě je to můj život a miluji to!

V sobotu Tř. otevřená:

  • ARLETA ČERNOBÍLÁ ELEGANCE získala V1, CAC, čímž splnila podmínky pro udělení titulu ČESKÝ ŠAMPION. Arletce a rodině Hlavicové moc gratulujeme!!!!!


Mezitřída:

  • BRILL ČERNOBÍLÁ ELEGANCE získala V1, CAC, CACIB
  • A náš mlaďoch CREDO ČERNOBÍLÁ ELEGANCE V1, CAJC, BOJ, BOB

Vkládám do něho hodně nadějí, a přála bych si, aby šel ve stopách svého otce DONALDA / Aplicado Ele E Um Vencedor/
S velkým napětím vyrážíme v neděli opět na marathon. Arletka už přihlášená nebyla, tak jsme čekali, jak dopadne Brillka s Credoušem.
CREDO ČERNOBÍLÁ ELEGANCE V1, CAJC, BOJ, BOB tímto splnil Credo podmínky pro udělení JUNIOR ŠAMPION a od dnešního dne se pyšní tímto titulem.
Velká gratulace Credovi a rodině Klapalové.
BRILL ČERNOBÍLÁ ELEGANCE V1, CAC, CACIB
/Eichlerovi, vy jste se také pěkně rozjeli, 5 výstav, 5 různých rozhodčích, 5 vítězství. V minulém roce splněn JCH a chybí jeden titul do ČCH. Aby byl platný, musí se ale splnit až v roce příštím. Doufám, že vydržíte a přeji všechno krásné! /
Všech titulů si nesmírně vážíme o to více, neboť konkurence byla veliká.
Jsem na naše potomky pyšná, né jenom na ty, co se vydali po výstavní kariéře, ale i na ty, co si hoví v pelíškách doma a dělají svojí povahou radost svým dvojnožcům .
No, a teď si na pár měsíců od výstav odpočneme a budeme čekat na narození nového života, s láskou pečovat o štěňátka a doufat, že pro všechny najdeme ten nejlepší domov.

Mějte se všichni moc krásně a zůstaňte nám věrni.

Copyright © 2016. All Rights Reserved.